onsdag den 23. maj 2012

UPDATE

FORÅRET HAR STARTET SOMMEREN RET GODT. JEG ELSKER AT SE PÅ DMI, AT DER BLIVER SOL OG GODE TEMPERATURE DE NÆSTE MANGE DAGE. DET ER LÆKKERT. 
DE SIDSTE PAR DAGE HAR JEG TILBRAGT I SOLEN BLANDT ANDET. JEG HAR LIGGET VED SØNDERBORG SLOT MED VENNERNE, HVOR VI HAR HYGGET.
DAGEN I GÅR BESTOD AF NERVØSITET OG GLÆDE. JEG VAR SAMMEN MED MIN ELSKEDE - DET VAR GLÆDEN. JEG VAR NERVØS PÅ GRUND AF OFFENTLIGGØRELSE AF EKSAMENER. HELDIGVIS SKAL JEG KUN OP I SKRIFTLIG ENGELSK OG DET KAN JEG GODT OVERKOMME MED MIT STRESS. JEG FRYGTEDE AT KOMME OP I MUNDTLIG TYSK - FAKTISK FRYGTEDE JEG BÅDE DET VÆRSTE OG DET BEDSTE. JEG ER BARE LYKKELIG NU. 
MIN ELSKEDE OG JEG VAR I BIOGRAFEN FOR AT SE DARK SHADOWS. EN FILM SOM ER VÆRD AT SE. NÆSTE FILM MIN ELSKEDE OG JEG NOK SKAL IND AT SE, ER THE DICTATOR. MIN ELSKEDE ØNSKER NEMLIG AT SE DEN. JEG HAR BARE ET PROBLEM, JEG HAR IKKE SET BORAK OG BRUNO ENDNU, SOM ER LAVET AF SAMME FILMINSTRUKTØR. JEG SIGER DET BARE: JEG ER IKKE DEN STORE "FILM-KIGGER". JEG ER BEGYNDT AT SE FLERE FILM PÅ GRUND AF MIN ELSKEDE. 
DAGEN I DAG HAR JEG TILBRAGT I MIN VENINDES SELSKAB. VI HAR VÆRET UDE FOR AT FINDE NOGLE GAVER TIL VORES FÆLLES VENINDE, DER HOLDER 18 ÅRS FEST PÅ LØRDAG. DET GLÆDER VI OS TIL!
BILLEDERNE I SER FORNEDEN ER NOGLE BILLEDER FRA I LØRDAGS, HVOR JEG VAR TIL ROLLESPIL. JEG VAR ORK SAMMEN MED MIN BEDSTE VEN. JEG ER STADIG IKKE HELT INDE I ROLLESPILSVERDEN, MEN DET KOMMER JEG!!!

NU SKAL JEG LAVE MATEMATIK AFLEVERING.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar