INFORMATION

DENNE SIDE ER TIL DE NYSGERRIGE, DER VIL VIDE TING OG SAGER OM MIG.
LAD MIG STARTE MED AT FORTÆLLE, AT JEG HEDDER ELLA JAKOBSEN (WOW DET STÅR SLET IKKE SOM MIN OVERSKRIFT PÅ BLOGGEN) JEG ER 19 ÅR UNG - JEG KAN BEDRE LIDE AT SIGE UNG END GAMMEL. JEG ER STUDERENDE PÅ SØNDERBORG STATSSKOLE, HVOR JEG HAR STUDIERETNINGEN MATEMATIK A, FYSIK B OG BIOTEKNOLOGI A - JA JEG ER EN "RIGTIG" NØRD, SOM ELSKER MATEMATIK. 
MÅSKE KOM INTERESSEN TIL AT OPRETTE EN BLOG, FORDI JEG VILLE BEGYNDE PÅ MINE INTERESSER IGEN. JEG HAR NEMLIG VÆRET MEGET OPTAGET AF FOTOGRAFERING OG MUSIK FØRHEN. OG DETTE KUNNE VÆRE EN MULIGHED FOR AT FORNY INTERESSEN. 
UDOVER FOTOGRAFERING OG MUSIK VIL JEG NOK OGSÅ KOMME TIL AT BLOGGE TØJ OG ARTIKLER. JEG ELSKER AT GÅ I GENBRUG OG FINDE UDSALGSTØJ, NÅR JEG HAR PENGENE TIL DET. INTERESSEN FOR GENBRUG KOM, DA JEG GIK I SYVENDE KLASSE - SÅ DET ER NOGET TID SIDEN, DA JEG GÅR I 2.G NU! ARTIKLERNE KOMMER NOK TIL AT VÆRE FRA SIDERNE www.videnskab.dk, www.netdoktor.dk OG ANDRE. JEG KAN GODT LIDE AT LÆSE OM NYE OG SPØJSE TING FRA VIDENSKABSHJEMMESIDEN, MENS JEG PÅ NETDOKTOR LÆSER OM SYGDOMME, SAMLIV, M.M.
I FREMTIDEN HAR JEG PLANER I AT UDDANNE MIG TIL SEXOLOG, DA JEG OGSÅ INTERESSERER MIG FOR SEKSUALITET, ROMANTIK OG SAMLIV. FØR VILLE JEG VÆRE DYRLÆGE, DA JEG ELSKEDE AT TAGE MIG AF DYR - DET GØR JEG SKAM STADIG. MEN JEG INDSÅ AT VEJEN TIL AT BLIVE DYRLÆGE, VAR FOR VANSKELIG. LIGE NU KAN JEG LIDE AT FORSTÅ ET FORHOLDS PSYKE!
JEG ER RIGTIG DÅRLIG TIL AT RUNDE AF PÅ DISSE TING - DET ER DERFOR JEG SKRIVER DETTE - SÅ JEG SLUTTER BARE HER.

GOD FORNØJELSE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar