torsdag den 17. maj 2012

SPLITTE MINE BREMSEJL

HEJ BLOG LÆNGE SIDEN.
I GÅR HOLDT JEG PIRATFEST FOR NOGLE VENNER. DET VAR RIGTIG HYGGELIGT OG SJOVT (OG MED KLAGER MED NABOERNE). FAKTISK MAGTER JEG IKKE AT SKRIVE LIGE NU, FORDI JEG ER SÅ KVÆSTET DAGEN DERPÅ. FOR EN TIME SIDEN VÅGNEDE JEG, HVOR MIN ELSKEDE SAGDE, VI SKULLE SPISE AFTENSMAD. 
JEG VÅGNEDE I MORGES LIDT I SYV OG KUNNE IKKE SOVE. TO AF MINE VENNER KOM FORBI VED SYV-TIDEN FOR AT HENTE DERES TING. DE VAR PÅ VEJ HJEM FRA DERES BYTUR. DE HAVDE ÅBENBART VÆRET PÅ ROCKERBAR HELE NATTEN MED NOGLE ROCKER. LIDT SPØJS MEN FEDT! JEG LAGDE MIG NED IGEN FOR AT SOVE, MEN JEG VÆKKEDE MIN ELSKEDE, SÅ LÅ VI OG PUTTEDE LIDT. DA JEG IKKE KUNNE SOVE, TJENTE JEG FJERNSYNET. JEG SÅ BAMBI PÅ TYSK, FORDI PÅ DE DANSKE KANALER VAR DER INTET INTERESSANT. 
KLOKKEN TI LAGDE JEG MIG I SENGEN IGEN, JEG KOM TIL AT VÆKKE MIN ELSKEDE IGEN, SÅ BOM BOM. EFTER DET BANKER DET PÅ VINDUET, NOGLE ANDRE VENNER KOMMER FOR AT HENTE DERES TING.  DET HOLDER MIG VÅGEN, INDTIL MIN ELSKEDE OG JEG HAVDE GJORT RENT, KØRT HJEM TIL HAM OG SÅ LAGT MIG SELV I SENG. 
JEG GLÆDER MIG TIL AT SOVE IGEN I AFTEN. MEN FØRST SKAL JEG HAVE EN AFTEN UDEN MIN ELSKEDE TIL AT GÅ MED AT SE DESPARATE HOUSEWIVES. JEG ER BEGYNDT AT SE SERIEN FRA STARTEN OG ER KOMMET ET GODT STYKKE IND I DEN.
JEG VILLE GERNE HAVE NOGLE BILLEDER TIL JER, MEN JEG GLEMTE KAMERAET I GÅR. 
I MÅ HAVE EN GOD KRISTI HIMMELFARTSAFTEN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar