torsdag den 23. februar 2012

SE MIT SMIL

MIT SMIL UDVIKLEDE SIG TIL AT VÆRE KÆMPE STORT EFTER EN BEKENDTGØRELSE FRA BOLIGFORENINGEN I DAG. JEG FIK NEMLIG AT VIDE, AT JEG ER I BESIDDELSE AF UNGDOMSBOLIGEN I SØNDERBORG. JEG KAN IKKE BESKRIVE MIN GLÆDE - JEG SKAL FLYTTE HJEMMEFRA NU! JA DA!
DEN FØRSTE APRIL KAN JEG STILLE MINE TING I BOLIGEN OG FINDE RO!
I MORGEN SKAL JEG UNDERSKRIVE KONTRAKTEN OG BETALE NOGET DEPOSITUM, OG SÅ MÅ JEG HELLER OGSÅ FÅ MIG NOSSET SAMMEN TIL AT RINGE TIL DEN NUVÆRENDE LEJER, SÅ JEG KAN SE BOLIGEN. JEG "GLEMTE" DET LIDT I GÅR!
MEN INDEN ROEN KAN SÆTTE IND, SKAL JEG IGEN TIL LÆGEN FOR AT FÅ EN LÆGEERKLÆRING, SÅ JEG KAN FÅ UDEBOENDE SU. JEG SKAL HAVE LÆST OM NOGET KOMMUNESTØTTE. JEG SKAL SNAKKE MED MIN STUDIEVEJLEDER IGEN, NÅR JEG HAR FÅET LÆGEERKLÆRING. MÅSKE SKAL JEG OGSÅ IND OG SNAKKE MED BANKEN, MIN MOR SYNES, DET ER EN GOD IDÉ, HVIS JEG SKAL HAVE STYR PÅ ØKONOMIEN. JEG FØLER DOG, JEG HAR STYR PÅ ØKONOMIEN LIGE NU. 
NOGET NEGATIVT ER DOG REAKTIONEN HERHJEMME. JEG VED, MIN FAR ER SKUFFET..ELLER RETTERE SAGT KED AF DET. HAN REAGEREDE MED ET TOMT UDTRYK I ANSIGTET. MIN ÆLDSTE BROR SPURGTE MIG, HVAD HAN SKULLE SIGE TIL DET - "DU KAN SIGE TILLYKKE, TUMPE!" - OG SELVFØLGELIG FANDT MIN YNGSTE BROR UD AF DET VED AT LÆSE MIN STATUSOPDATERING PÅ FACEBOOK. HAN SYNTES BARE GODT OM! NARRØV!


MEN JEG ER GLAD OG JEG GLÆDER MIG MEGET! 
JEG SKAL BO I EN LYSERØD BYGNING ;-)


JEG SKAL BO I STUE-ETAGEN


Ingen kommentarer:

Send en kommentar