lørdag den 25. februar 2012

BANDIT-PIGEN

JEG HAR LIGE GJORT NOGET FORFÆRDELIGT! 
JEG HAR VÆRET PÅ H&M'S HJEMMESIDE OG SÅ HAR JEG SELVFØLGELIG KØBT NOGET. JEG HAR KIGGET PÅ TØJET I NOGET TID OG NU FIK JEG RABATKODERNE TIL AT FUNGERE, SÅ JEG KØBTE TØJET. ØV BØV..MEN ALLIGEVEL! DERFOR JEG SKRIVER FORFÆRDELIGT, ER, FORDI JEG HAVDE SAGT TIL MIG SELV, AT JEG IKKE SKULLE KØBE NOGET TØJ IGEN, INDTIL JEG HAVDE ALT KLARET MED UNGDOMSBOLIGEN. DET RØG SÅ LIGE I VASKEN, MEN JEG GLÆDER MIG TIL AT VISE JER TØJET, NÅR DET BLIVER VARMERE - FORDI DET ER SOMMERTØJ! OG SÅ GLÆDER JEG MIG OGSÅ SELV TIL AT FÅ TØJET!
I AFTEN SKAL JEG TIL 3XFUCKEDUP18ÅRS. DET ER EN FRA MIN KLASSE, SOM HOLDER 18 ÅRS MED TO AF HANS VENNER. DRENGEN ER SGU EN SKØN DRENG! JEG SKAL VIRKELIG HYGGE MIG MED MINE VENNER, FORDI JEG MANGLER DET VIRKELIG. DET ER SÅ LANG TID SIDEN, JEG HAR VÆRET TIL FEST - OG ENDDA FEST MED MINE VENNER. MÅSKE SKAL VI I BYEN BAGEFTER - DET MÅ VI LIGE SE PÅ TIL DEN TID!
AFTENS OUTFIT FÅR I NOK AT SE I MORGEN. LIGE P.T VED JEG IKKE HELT, HVAD JEG SKAL HAVE PÅ. JEG HAR NOGLE IDÉER. JEG SKAL I HVERT FALD HAVE ET PAR AF MINE LÆKRE NYE STILETTER PÅ. HVILKET PAR DET BLIVER, KOMMER AN PÅ THE OUTFIT!
HER HAR I BILLEDER AF STILETTERNE:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar