søndag den 6. maj 2012

OM UGEN..

MIN ELSKEDE OG JEG
..DER GIK. UGEN HAR VÆRET LANG, HÅRD, AFSLAPPENDE, HYGGELIG, PRÆGET AF HOVEDPINE, GODE OG DÅRLIGE TING, MEN UGEN HAR EN UGE, MAN IKKE GLEMMER.
MANDAG FIK JEG DYRKET LIDT MOTION. FØRST OG FREMMEST HAVDE JEG IDRÆT, HVOR VI SKULLE UD PÅ DUATHLON - 8 KILOMETER PÅ CYKEL OG 3.3 KILOMETER LØB. CYKELTUREN VAR IKKE SÅ LET, AT GEARET IKKE VIRKEDE, SÅ JEG MÅTTE CYKLE I FØRSTE GEAR HELE VEJEN. EFTER IDRÆT TOG JEG HJEM TIL MIN FAR FOR AT FÅ KAFFE OG SÅ CYKLE YDERLIGERE 14 KILOMETER TILBAGE TIL SØNDERBORG. DA JEG KOM HJEM, VAR MIN ELSKEDE KOMMET. OM AFTENEN VAR VI INDE OG SE THE AVENGERES. DET VAR EN MEGET MORSOM FILM!
TIRSDAG OG ONSDAG HOLDT JEG FRI FRA SKOLE. JEG HAVDE VIRKELIG BRUG FOR NOGET RO, FORDI JEG ER BEGYNDT AT FÅ STRESS-SYMPTOMER IGEN. MEN OM ONSDAGEN BEGYNDTE DEN ÅRLIGE MANAGERTURNING PÅ MIT GYMNASIUM. JEG KAN IKKE HUSKE, OM JEG HAR SKREVET OM DET FØR. MANAGERTURNINGEN ER TO DAGE MED DRUK OG FODBOLD. DET ER BLANDT ANDET, DER BILLEDERNE ER FRA. 
TORSDAG TOG JEG I SKOLE, HVOR VI I SIDSTE MODUL FIK MEGET TIDLIGT FRI. DERFOR KUNNE JEG GØRE MIG EKSTRA KLAR TIL ENDNU EN DAG MED MANAGER. MIT HOLD VANDT DESVÆRRE IKKE, MEN VI HAVDE DET SJOVT. VI HOLDT AFTERPARTY EFTERFØLGENDE OG SÅ TOG VI I BYEN. JEG VAR I BYEN TIL KLOKKEN LIDT I 5. JEG FIK DRUKKET EN MASSE ØL, SHORTS OG DRINKS. JEG HYGGEDE MIG!
EFTER 5 TIMERS SØVN SKULLE JEG OP, FORDI MIN ELSKEDE OG JEG SKULLE PÅ ET VISIT VED HANS/VORES GAMLE HUND. JEG TOG TOGET TIL RØDEKRO, HVOR HAN HENTEDE MIG OG SÅ KØRTE VI OP NORD PÅ. DET VAR RIGTIG DEJLIGT AT SE HUNDEN IGEN. DEN HAVDE DET RIGTIGT GODT OG VAR BLEVET MERE ROLIG, END DA VI HAVDE DEN. 
LØRDAG TOG VI TIL ET VIKINGEMARKED I RIBE. MIN ELSKEDE VAR SÅ GLAD FOR, AT JEG TOG HAM MED DEROP. NU HAR VI FÅET EN MASSE INSPIRATION TIL AT LAVE VORES EGET VIKINGETØJ. DA VI KOM HJEM, LAVEDE VI BÅLMAD. JEG TROR, AT DET ER FØRSTE GANG I ÅR, JEG HAR FÅET GRILLMAD. DET VAR RIGTIGT LÆKKERT! EFTER DET SÅ VI FILM: MEAN GIRLS 2, PETER PAN OG DEN NYE SERIE AF SHERLOCK HOLMES. 
I DAG SKAL DEN STÅ PÅ FYSIK RAPPORT, SELVOM DET ER SVÆRT AT KONCENTRERE SIG MED HOVEDPINE HELE TIDEN. OG SÅ SKAL JEG LAVE KAGE TIL KLASSEN, FORDI VI HAR KAGEORDNING I KEMI.
I MÅ HAVE EN GOD SØNDAG.
MIN KLASSEKAMMERAT OG JEG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar