fredag den 6. april 2012

QUICK CHECK IN

JEG HAR SOVET ELENDIGT I NAT, JEG SAVNER MIN ELSKEDE OG JEG ER BEGYNDT AT STRESSE OVER - ENDNU IKKE BEGYNDTE - SRO. JEG VIL BARE NYDE MIN FERIE! MEN JEG HAR TÆNKT MIG AT BEGYNDE PÅ SRO I DAG. JEG ER VED MIN MOR, SOM HAR INTERNET. MED INTERNET GÅR DET LIDT LETTERE!
JEG VIL VIRKELIG GERNE LÆGGE NOGLE BILLEDER UD AF MIT NYE HJEM, MEN JEG HAR BARE IKKE FÅET TAGET NOGLE BILLEDER ENDNU. I GÅR HJALP MIN FAR MIG MED AT SÆTTE NOGLE KASSER OP PÅ MIN VÆG OG SÆTTE MIT STORE SPEJL OP OGSÅ. VI MANGLER AT SÆTTE EN KNAGE OG NOGLE LAMPER OP. MIN FAR VAR FORHINDRET I AT SÆTTE DE TING OP PÅ GRUND AF MANGLENDE UDSTYR!
I MORGEN KOMMER DE SØDESTE PIGER HJEM TIL MIG. VI SKAL HOLDE PÅSKEFROKOST. DET BLIVER SÅ HYGGELIGT OG GLÆDER MIG TIL NOGET NYT SELSKAB!
JEG FANDT LIGE DETTE BILLEDE FRA SEPTEMBER. DET ER FRA MIN ELSKEDES OG MIN "FEM MÅNEDERS DAG". VI GÅR IKKE MEGET OP I MÅNEDS DAG, MEN LIGE DENNE GANG KOM MIN ELSKEDE MED DEN KÆMPE BUKET ROSER PÅ BILLEDET. OG JEG HAVDE LAVET MAD. 
I DENNE MÅNED HAR VI VÆRET SAMMEN ET ÅR OG DET VIL VI FEJRE MED AT SOVE PÅ STRANDEN IGEN. HELST DEN TIENDE FORDI DET VAR DEN DAG, VI SOV PÅ STRANDEN SIDSTE ÅR. 


I MÅ HAVE EN FORTSAT GOD PÅSKE. KYS KYS ELLA!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar