mandag den 16. april 2012

A LITTLE LOOK

HER ER LIDT AF MIN HYBEL. KASSERNE PÅ VÆGGEN ER FRA MIN ELSKEDE. DET ER RETRO-KASSER. DET ER RET CHARMENDE! JEG HAR PLANER MED HELE DEN VÆG. DEN SKAL NEMLIG DEKORERES MED EN MASSE MINDER, BILLEDER OG PLAKATER. DET SKAL VÆRE SOM OM, DER ER EN FARTSTRIBE PÅ VÆGGEN.
ANGÅENDE MIN WEEKEND SÅ HAR DER VÆRET RIGTIG GANG I DEN! FREDAG VAR JEG SAMMEN MED MIN BEDSTE VEN, HVOR VI SKULLE TIL FEST PÅ VORES GYMNASIUM. JEG HOLDT FORFEST FOR MIN KLASSE OG DER VAR RIGTIG CROWDED I MIN HYBEL! LØRDAG VAR JEG TIL ROLLESPIL FRA MORGEN TIL MIDT PÅ EFTERMIDDAGEN. OM AFTENEN VAR DER AFTERPARTY OG DET ENDTE MED AT BLIVE VED MIG (OG DET SKULLE IKKE LYDE NEGATIVT!) JEG HAVDE MIN ELSKEDE PÅ BESØG FRA LØRDAG AFTEN, OM SØNDAGEN SKREV JEG SRO HELE DAGEN. JEG BLEV HELDIGVIS FÆRDIG. 
JEG ER DOG DESVÆRRE BARE GÅET HEN OG BLEVET FORKØLET EFTER WEEKENDEN! ØV! JEG ER MEGET TRÆT OG VIL BARE SLAPPE AF. DERFOR ER JEG OGSÅ TAGET HJEM FRA SKOLE. MIT SIDSTE MODUL VAR IDRÆT OG VI SKULLE UD AT LØBE I BLÆST OG KULDE. DET VILLE HAVE GJORT FORKØLELSEN VÆRRE!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar