mandag den 26. marts 2012

WHEN MY WEDDING WILL TAKE PLACE - JUST LIKE THAT

JEG HAR DRØMME OM BRYLLUP. OG JA, BRYLLUP MED MIN ELSKEDE. VORES BRYLLUP SKAL HAVE TEMAET "MIDDELALDER" ELLER "ROLLESPIL". JEG HAR SIMPELTHEN FORELSKET MIG I TEMAERNE. DET HAR JEG GJORT, FORDI JEG FORELSKEDE MIG I MIN ROLLESPILLER, SOM BETYDER ALT FOR MIG NU. I APRIL HAR VI FAKTISK VÆRET SAMMEN I ET ÅR.
JEG HAR JO SELV BESKREVET FØR, HVOR MEGET JEG HOLDER AF ROLLESPILLER OG AF ROLLESPIL, SELVOM JEG IKKE GÅR TIL DET. SÅ PÅ GRUND AF DET SKAL MIT (VORES) BRYLLUP HAVE ET AF DE ØNSKEDE TEMAER. DERFOR ØNSKER JEG MIG SELVFØLGELIG EN MIDDELALDER-BRUDEKJOLE, MEN DA JEG VAR I EDINBURGH FALDT JEG OVER BRUDEKJOLEN, SOM SES PÅ BILLEDET. JEG ER MEGET FASCINERET AF DEN, FORDI DEN ER SPECIEL OG ROCKET. DEN PASSER IKKE DECIDERET TIL MINE ØNSKEDE-TEMAER, MEN JEG ØNSKER HELLER IKKE AT HAVE DEN PÅ TIL MIT BRYLLUP. DEN VILLE BARE VÆRE SEJ AT HAVE!


LIDT OMKRING I DAG: DET VAR LIDT HÅRDT AT "STARTE" I SKOLE IGEN EFTER STUDIETUREN OG SÅ OGSÅ SIDDE MED TANKEN OM PÅSKEFERIE HER PÅ FREDAG. KONCENTRATIONEN ER VÆK! JEG FIK HOVEDPINE I SKOLEN - NOK PÅ GRUND AF STRESS. LIGE NU KAN JEG IKKE OVERKOMME AT LAVE LEKTIER, SÅ JEG SKIPPER NOK SIDSTE MODUL I MORGEN.
PÅ TORSDAG SKAL JEG TIL INDFLYTTERSYN PÅ MIN BOLIG, OG HVIS ALLE TING ER I ORDEN, FÅR JEG MINE NØGLER! JEG GLÆDER MIG!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar