torsdag den 8. marts 2012

HVAD SKER DER?

JEG TOSSER RUNDT FOR TIDEN. JEG KAN IKKE FINDE HOVED OG HALE I DET HELE. I NÆSTE UGE SKAL JEG PÅ STUDIETUR OG JEG HAR INGEN ANELSE OM, HVAD DER SKAL SKE I EDINBURGH. JEG TÆNKER KUN PÅ FLYTNINGEN. JEG KAN IKKE KONCENTRERE MIG OM SKOLEN, ELLER I HVERT FALD DE STORE AFLEVERINGER. I DAG HAR JEG HAFT TERMINSPRØVE I ENGELSK, EFTER MIN MENING GIK DET ELENDIG. JEG KAN IKKE FINDE UD AF FAGET! ELLERS ER DET BARE, FORDI VI HAR EN LORTE LÆRER, DER ER SÅ KEDELIG, AT MAN IKKE GIDER FØLGE MED I UNDERVISNINGEN, SÅ MAN IKKE LÆRER TINGENE ORDENTLIGT. MEN TIL TERMINSPRØVEN VAR DET I HVERT FALD SVÆRT AT KONCENTRERE SIG, NÅR DER ER SÅ MEGET URO I MIN KROP SOM NU. JEG VED IKKE, HVORDAN JEG SKAL KLARE DET HELE. I NÆSTE UGE HAR JEG EN FEM-TIMERS DANSK ESSAY FOR. HVORNÅR FÅR JEG OVERSKUD TIL AT LAVE DEN? JEG KAN IKKE ENGANG OVERSKUDE AT GÅ I GANG MED DEN SIDSTE OPGAVE I DENNE UGES MATEMATIK AFLEVERING. OG DET SIGER MEGET OM MIG, NÅR MATEMATIK ER MIT YNDLINGS FAG! FØR I TIDEN HAR JEG ALTID HAFT OVERSKUD TIL AT LAVE MATEMATIK, NU ER DET OVERSKUD FORSVUNDET. JEG HAR BARE LYST TIL AT SLAPPE AF SAMMEN MED MIN ELSKEDE. MENS JEG OGSÅ HAR LYST TIL AT SÆTTE MIG NED MED NOGLE VENNER OG FÅ LAVET AFLEVERINGER OG LEKTIER.
JEG HAR FÅET ET UDSLÆT I ANSIGTET I DENNE UGE. JEG HAR PRØVET DET LIDT FØR MEN IKKE SÅ VOLDSOMT SOM NU. JEG PLEJER AT HAVE DEN PÆNESTE OG RENESTE HUD, MEN SÅ BRYDER SÅDAN ET UDSLÆT UD. HVOR KOM DET LIGE FRA? JEG HAR EN TEORI, AT DET ER ALLE MINE BEKYMRINGER, DER HAR FORÅRSAGET DET. PÅ MANDAG SPØRGER LÆGEN, HVAD DET KAN VÆRE. JEG HAR HAFT DEN TID VED LÆGEN SIDEN SIDSTE BESØG. 12. MARTS - DET ER LOUISES FØDSELSDAG, HUSK DET ELLA!
JEG GLÆDER MIG TIL WEEKENDEN, HVOR JEG SKAL TIL EN 18-ÅRS FEST VED EN FRA MIN KLASSE. DET BLIVER RIGTIG HYGGELIGT, SELVOM JEG NOK VIL HOLDE MIG FRA ALKOHOLEN DENNE GANG, DA MIN LÆGE HAR SAGT, AT ALKOHOL IKKE ER EN GOD IDÉ I MIN TILSTAND. ELLERS SKAL JEG VÆRE SAMMEN MED MIN ELSKEDE, HVOR VI SKAL OP PÅ MIN FARS GÅRD OG FINDE EN MASSE AF MIN FARMORS GAMLE TING, SOM JEG HAR FÅET LOV TIL AT TAGE MED UD I "HYTTEN"!


HEJ HEJ!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar