onsdag den 28. marts 2012

DET' SNART

OKAY DET ER SNART - AT JEG FLYTTER. MIT HOVED ER ET BOMBERET LOKUM, JEG KAN IKKE FINDE RO I DET. I MORGEN SKAL JEG TIL INDFLYTTERSYN, NÅR DET ER OVER OG ALT ER ACCEPTERET OG SKREVET NED, FÅR JEG MINE NØGLER. JEG HAR VENTET SÅ LÆNGE PÅ DETTE NU, SYNES JEG, SELVOM DER KUN ER GÅET FEM UGER. JEG GLÆDER MIG, MEN JEG ER OGSÅ NERVØS. HELE MIN FLYTNING LIGGER LIGE OVENI SRO, OG PÅSKEFERIEN ENDDA OGSÅ. JEG KAN IKKE KONCENTRERE MIG OM SÅDAN EN "STOR" OPGAVE NU. DET ER SVÆRT. OG JEG ER BEGYNDT AT FÅ HOVEDPINE IGEN: STRESS-SYMPTOM. OG JEG HAN EN INFEKTION LIGE NU OGSÅ. DET KAN JEG HELLER IKKE TAGE STILLING TIL. ARG! ER DER IKKE NOGEN, SOM VIL GØRE ALT FOR MIG OG HOLDE STYR PÅ ALLE MINE TING? MAN KOMMER LIGE PLUDSELIG TIL AT TÆNKE PÅ BARNDOMMEN I DISSE SITUATIONER: MAN TÆNKTE IKKE OVER TINGENE, MAN GJORDE DET FORMENTLIG BARE.
PÅ GRUND AF ALT MIT ROD I HOVEDET VIL JEG GERNE LIDT VÆK. JA JEG KOMMER LIGE FRA STUDIETUR, WHATEVER! JEG VIL GERNE VÆK MED MIN ELSKEDE. PÅ VANDRETUR. LIGGER OG PUTTE MED HAM UNDER ÅBEN HIMMEL, SOM DEN FØRSTE NAT SAMMEN. MEN JEG MÅ BARE SE FREM TIL DEN 10. APRIL, DER HAR VI NEMLIG PLANLAGT NOGET, HVIS VEJRET ER MED OS.


NU STOPPER JEG. JEG GLÆDER MIG TIL I MORGEN OG TIL FREDAG. JEG GLÆDER MIG TIL AT SE MIN ELSKEDE I MORGEN. JEG GLÆDER MIG TIL AT 2.G ER OVERSTÅET! HEJ HEJ!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar