søndag den 12. februar 2012

WAIT AND SEE

 
SANGEN PASSER TIL OVERSKRIFTEN, SÅ DERFOR HAR I FÅET DEN!
HER I TORSDAG VAR JEG TIL LÆGEN FOR AT HØRE, HVAD JEG KUNNE FEJLE. LÆGEN SAGDE, AT JEG HAVDE SYMPTOMER PÅ STRESS/DEPRESSION OG JEG AF PERSONLIGE GRUNDE SKULLE PRØVE AT FINDE EN LEJLIGHED, SÅ JEG KAN FLYTTE HJEMMEFRA. JEG HAR KIGGET PÅ LEJLIGHEDER OMKRING HALVANDEN MÅNED NU OG HAR FUNDET TO LEJLIGHEDER, JEG ER INTERESSERET I. SÅ LÆGENS HENVISNING VAR IKKE ET CHOK FOR MIG.
I TORSDAGS STARTEDE JEG MIN FERIE, SELVOM JEG SKULLE I SKOLE FREDAG. MEN JEG HAVDE DET DÅRLIGT MED SITUATIONEN OG HOVEDPINEN PINTE MIG. JEG KØRTE UD TIL MIN ELSKEDE OG HAR INDTIL NU TILBRAGT MIN TID MED HAM.
I MORGEN HAR JEG DOG EN GENBRUGSDATE MED MIN VENINDE SIGNE, SOM GÅR I MIN KLASSE. DET BLIVER SÅDAN, AT VI TAGER TIL SØNDERBORG, GRÅSTEN OG AABENRAA FOR AT KIGGE TØJET IGENNEM I GENBRUGSBUTIKKERNE. VI HAVDE OGSÅ SÅDAN EN DATE I JULEFERIEN, HVOR JEG FANDT NOGLE DEJLIGE TING. JEG KAN FORTÆLLE, AT JEG KØBTE TO BLAZERE, EN METALLIC-TRØJE, EN KAPPE, ET KORSET, ET TØRKLÆDE SOM JEG HAR PÅ HER
JEG SKAL OGSÅ AFHENTE EN PAKKE FRA NELLY, SOM JEG BESTILTE I ONSDAGS. PAKKEN SKAL GERNE INDEHOLDE TO STILETTER, EN KJOLE OG NOGET FRÆKT, SOM MIN ELSKEDE IKKE MÅ VIDE, HVAD ER. HAN SKAL NEMLIG OVERRASKES!

MEN ALLE DISSE TING, SOM ER NÆVNT OG BLIVER KØBT I MORGEN, SKAL JEG NOK VISE FOR JER MED NOGLE SKØNNE FOTOGRAFIER! JUST WAIT AND SEE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar