mandag den 20. februar 2012

TIDEN LØBER

NU ER VINTERFERIEN FOR MIG SLUT, MENS DEN FOR ANDRE KUN LIGE ER STARTET.
JEG HAR VÆRET GLAD FOR AT HAVE FERIE. JEG HAR TILBRAGT STORT SET AL MIN TID SAMMEN MED MIN ELSKEDE. OG DET ER JEG SKAM GLAD FOR! DET VAR HÅRDT FOR AT TAGE HJEM I GÅR AFTES, FORDI JEG BARE IKKE HAVDE LYSTEN TIL DET. OG JEG VILLE HELLER IKKE VÆK FRA MIN ELSKEDE! MEN HJEM KOM JEG DOG! OG JEG KOM OGSÅ I SKOLE, SELVOM LYSTEN HELLER IKKE VAR DER!
HER DE SENESTE DAGE HAR JEG IKKE HAFT LYSTEN OG TID TIL AT BLOGGE. MEN JEG GIDER SGU HELLER IKKE VÆRE AFHÆNGIG AF DET, SELVOM DET ER HYGGELIGT! 
I FREDAGS VAR JEG I SØNDERBORG MED MIN MOR FOR AT BLIVE MEDLEM AF BOLIGFORENINGEN B42. NU ER JEG INDE I SYSTEMET FOR AT FINDE BOLIG OG DET ER JEG SUPER GLAD FOR! OG NU HAR JEG SØGT OM UNGDOMSBOLIG! DA JEG KOM HJEM TIL MIN ELSKEDE, SOV VI OG SÅ KØRTE VI TIL AABENRAA FOR AT SPISE PÅ BYENS GRILL ("VORES STED"). EFTER DET SKULLE VI PASSE BØRN - RIGTIGE SØDE BØRN! VI HYGGEDE OS MED CHIPS, HJEMMELAVET IS OG FROSNE VINDUER, MENS VI SÅ SMØLFERNE. EFTERFØLGENDE TOG VI UD TIL EN ROLLESPILLER, HVOR DET BARE VAR MENINGEN, MIN ELSKEDE SKULLE SNAKKE MED ROLLESPILLEREN. MEN VI BLEV TIL KLOKKEN 1, HVOR VI SNAKKEDE OG DRAK. OG SÅ SKULLE VI HJEM I SENG!
LØRDAG SKULLE VI TIL TRÆNING FOR NOGET, DER HEDDER KRIGSLIVE. DET VAR I VEJLE OG VI SKULLE AFSTED OM MORGENEN. VI VAR FÆRDIGE DEROPPE VED 15-TIDEN. EFTER DET VAR VI TRÆTTE OG SLAPPEDE BARE AF RESTEN AF DAGEN!
SØNDAG FIK JEG LAVET NOGLE SKOLETING, PAKKET MINE TING SAMMEN OG HYGGET MED MIN ELSKEDE. 
JEG VILLE EGENTLIG HAVE LAGT NOGLE BILLEDER FRA LØRDAG UD I GÅR, MEN DET GAD JEG IKKE! 


JEG HÅBER, I HAR NYDT JERES FERIE - OG TIL JER ANDRE AT I KOMMER TIL AT NYDE JERES FERIE! 


SJOVT BILLEDE FRA DAGENS FYSIKTIME


Ingen kommentarer:

Send en kommentar