søndag den 5. februar 2012

FRUSTRATION

DER ER SÅ MANGE TING, JEG GERNE VIL SKRIVE HER PÅ BLOGGEN BARE FOR AT FÅ DET UD AF HOVEDETJEG ER NEMLIG FRUSTRERET. NOGLE GANGE KAN JEG IKKE BESLUTTE MIG FOR, HVAD JEG SKAL GØRE MED MIG SELV. JEG HAR SVÆRT VED BESLUTNINGER, FORDI JEG BEGYNDER ALTID AT TÆNKE PÅ MINE NÆRMESTE. OG DET ER IKKE BARE SMÅ BESLUTNINGER, MEN OGSÅ STORE. 
LIGE NU ER JEG VED AT FINDE LEJLIGHED FOR AT BO ALENE, FORDI JEG HAR DET DÅRLIGT MED AT VÆRE HJEMME. JEG KAN IKKE KONCENTRERE MIG DERHJEMME. JEG HAR ALDRIG HAFT EGET VÆRELSE. LIGE NU LIGGER JEG OG SOVER SAMMEN MED MIN FAR - HVOR FEDT ER DET LIGE, NÅR JEG SNART ER 19 ÅR. JEG HAR ET RIGTIG DÅRLIGT FORHOLD TIL MIN YNGSTE STOREBROR, SOM STADIG BOR HJEMME. MIN ELSKEDE SAGDE ENGANG, AT JEG HAVDE PSYKISKE LIDELSER PÅ GRUND AF MIN BROR - JEG GAV HAM RET, FORDI JEG HAR GRÆDT RIGTIG MEGET PÅ GRUND AF HAM. SELVOM HAN IKKE ER HJEMME, KAN JEG SÆTTE MIG NED OG GRÆDE, FORDI JEG VED, HAN KOMMER HJEM PÅ ET TIDSPUNKT. MIN MOR FLYTTEDE FOR LIDT UNDER ET ÅR SIDEN, FORDI HUN HAVDE LIGESÅ DÅRLIGT MED HJEMMET SOM MIG. DET VIL JEG I HVERT FALD TRO, ER DEN STØRSTE GRUND. 
JEG LEDER EFTER LEJLIGHED, FORDI JEG VIL HAVE MIT EGET STED NU! JEG SNAKKER MED MIN MOR OM DET, OG HUN VIL STØTTE MIG I DET. DET VIL MIN FAR OGSÅ, TROR JEG, MEN HAN HAR DET BARE SVÆRT VED TANKEN, OM AT JEG GERNE VIL VÆK FRA DET HJEM, SOM HAN SÅ GERNE VIL HOLDE SAMMEN PÅ. 
HER BEGYNDER JEG SÅ AT TÆNKE, AT JEG ER ET DUMT SVIN, FORDI JEG FLYTTER FRA NOGLE, JEG ELSKER RIGTIG HØJT. OGSÅ FORDI MIN FAR LIGE HAR BRUGT OVER TO MILLIONER PÅ AT BYGGE ET NYT HUS PÅ DEN GÅRD, SOM MIN AFDØDE FARMOR BOEDE PÅ - FØRHEN. DER ER DER NEMLIG PLADS TIL OS ALLE SAMMEN, MEN JEG HAR BARE IKKE LYST TIL AT BO SAMMEN MED MIN YNGSTE BROR. JEG VIL GERNE BO SAMMEN MED MIN FAR OG ÆLDSTE BROR, SOM OGSÅ BOR HJEMME STADIG - MEN HAN HAR DOG PLANER OM AT BEGYNDE AT STUDERE I KOLDING ELLER ODENSE. DEM HAR DET GODT MED.
SELVOM ALT DETTE, SÅ VIL JEG FLYTTE OG DET MÅ GERNE VÆRE HURTIGST MULIGT. JEG KOMMER JO TIL AT FLYTTE UANSET HVAD PÅ ET TIDSPUNKT!

DER ER FLERE TING, JEG GERNE VIL SKRIVE HER PÅ BLOGGEN, MEN DE KOMMER NOGLE ANDRE GANGE. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar