tirsdag den 7. februar 2012

DU ER MINE ENDOFINER

..MEN DET KALDES OGSÅ SEROTONINER! HORMONER STYRER OS! OG JEG KUNNE IKKE BLIVE STYRET UDENOM MIN ELSKEDE DENGANG, VI MØDTES. HORMONERNE STYREDE MIG JO!
I DAG VIL JEG FORTÆLLE DEN DEJLIGE HISTORIE OM MIT MØDE MED MIN ELSKEDE! DET ER EN LÆNGERE HISTORIE, FORDI DER ER SÅ MANGE DETALJER. MEN JEG HÅBER, AT I KAN FØLGE MIN KÆRLIGHED. JEG FORTÆLLER KRONOLOGISK!


DET HELE BEGYNDTE MED MIT BREAK-UP MED MIN EKSKÆRESTE, SOM JEG KENDTE FRA EFTERSKOLEN. VI HAVDE VÆRET SAMMEN I NI MÅNENDER MINUS EN DAG, DA HAN SLOG OP. FØLELSERNE FULGTE OS IKKE MERE, SÅ DET ENDTE DER. JEG VAR FAKTISK IKKE KED AF DET, SELVOM JEG GRÆD I TELEFONEN. JEG FØLTE EN LETTELSE, EFTER HAN HAVDE SLÅET OP. NU VAR JEG IKKE BÅNDET TIL EN DRENG, DER BOEDE SÅ LANGT VÆK. HAN BOR NEMLIG I KØBENHAVN.
DEN FØLGENDE WEEKEND TILBRAGTE JEG SAMMEN MED MIN BEDSTE VEN OG NOGLE ANDRE VENNER. VI LÅ UDE I DEN DEJLIGE FORÅRS SOL, HØRTE MUSIK, DRAK ØL, HYGGEDE OS OG SÅ VIDERE. JEG HAVDE SAT MIG I HOVEDET, AT JEG SKULLE HJEM LØRDAG AFTEN, DA JEG HAVDE EN LANG KEMIRAPPORT FOR. MEN DEN HJEMPLAN BLEV RYKKET HELE TIDEN! JEG SAGDE TIL MIG SELV, AT JEG SKULLE TAGE HJEM SØNDAG MORGEN, MEN DET BLEV IGEN RYKKET, DA JEG VILLE KØRE MINE VENNER TIL ROLLESPIL. DA JEG HAVDE KØRT DEM DERUD, PRESSEDE DE MIG TIL AT VÆRE MED. OG DET ER NOGET, JEG IKKE FORTRYDER! VI HYGGEDE OS SOM GØLJER, HVOR VI SPILLEDE MUSIK OG LEGEDE RUNDT OMKRING.
EFTER SCENARIOET TOG VI PÅ BURGER KING FOR AT SPISE! DER SÅ JEG SÅ DEN NU ELSKEDE ROLLESPILLER FOR FØRSTE GANG. HAN INVITEREDE MIN BEDSTE VEN, EN VENINDE OG MIG + EN AF HANS VENNER MED PÅ STRANDEN, HVOR VI BARE SKULLE HYGGE MED NOGLE ØL OG SOVE MED ULD OVER OS.
MANDAG MORGEN VAR DET JO MENINGEN, MINE VENNER OG JEG SKULLE I SKOLE. MEN MAN FÅR IKKE SOVET MEGET, NÅR MAN DRIKKER ØL OG SOVER PÅ STRANDEN, HVOR DET ER KOLDT. SÅ VI TOG FØRST I SKOLE KLOKKEN 12, HVOR VI SKULLE TIL KEMI. MIN ELSKEDE TOG MED OS OG EFTER TIMEN TOG VI PÅ BURGER KING FOR ANDEN GANG PÅ DE TO DAGE. HVOR VI NØD SOLEN, SPISTE OG HYGGEDE. EFTER DEN TUR KØRTE VI UD PÅ ET MILITÆR OMRÅDE FOR AT LIGGE I SOLEN IGEN. DER LÅ VI TIL KLOKKEN 17-18 CIRKA. 
DA VI LÅ DER, HAVDE JEG BARE LYST TIL AT SIGE TIL MINE VENNER, AT DE SKULLE GÅ DERES VEJ, FORDI JEG VILLE VÆRE ALENE MED MIN ELSKEDE. MEN DET VILLE VÆRE LIDT GROFT, DA DE VAR AFHÆNGIGE AF MIG FOR AT KOMME HJEM, SÅ DE BLEV DER BARE.
DA JEG KOM HJEM EFTER DET, VAR JEG BARE GLAD. JEG TROR, JEG VAR FYLDT AF ENDOFINER. JEG VAR IVRIG EFTER AT SE MIN ELSKEDE IGEN, SNAKKE MED HAM, RØRE HAM OG SÅ VÆRE ALENE MED HAM! 
JEG KOM TIL AT SKRIVE MED HAM EN AFTEN IMELLEM MANDAG OG TORSDAG. HISTORIEN ER NEMLIG SÅDAN, AT MIN BEDSTE VEN FIK NOGLE SKUMLE BESKEDER FRA MIN ELSKEDES LILLESØSTER. HAN RINGEDE TIL MIG FOR AT SIGE DET OG SÅ SKREV JEG TIL MIN ELSKEDE. VI SKREV SAMMEN I OMKRING TO TIMER OG SÅ SAGDE JEG GODNAT.
TORSDAG SÅ JEG SÅ MIN ELSKEDE IGEN! HAN SKULLE NEMLIG HAVE SIN ULDSWEATER, JEG HAVDE LÅNT PÅ STRANDEN. DER KYSSEDE VI SÅ FOR FØRSTE GANG. DESVÆRRE VAR JEG FULD PÅ DET TIDSPUNKT, DA MIT GYMNASIUM AFHOLDTE NOGET, VI KALDER MANAGERTURNING (DET KAN JEG FORTÆLLE OM PÅ ET ANDET TIDSPUNKT). MEN KYSSENE FØLTES SOM AT VÆRE RIGTIGE NOK! 
VI TILBRAGTE RESTEN AF DAGEN OG NATTEN SAMMEN. OG SÅ KØRTE HAN MIG OG TRE AF MINE VENNER I SKOLE FREDAG MORGEN. SENERE PÅ FREDAGEN SÅ JEG HAM IGEN. YAY! DER TOG JEG MED HAM HJEM. PÅ VEJEN HJEM TIL HAM SPISTE VI PÅ EN GRILLBAR I AABENRAA. DEN GRILLBAR VAR VI PÅ HER I SØNDAGS, HVOR VI SAD PÅ NØJAGTIG DE SAMME PLADSER. DET VAR SÅDAN EN DEJLIG FØLELSE AT TÆNKE TILBAGE PÅ DEN MÅNED OG SIDDE MED HAM DER. 
NÅR MEN TILBAGE TIL HISTORIEN. LØRDAG MORGEN BLEV MIN ELSKEDE DESVÆRRE NØDT TIL AT KØRE MIG HJEM. HAN SKULLE TIL ROLLESPIL OG DAGEN EFTER AFSTED TIL ISLAND MED FAMILIEN. JEG KOM IKKE TIL AT SE MIN ELSKEDE I ELLEVE DAGE, FORDI HAN SKULLE AFSTED. MEN HAN HAVDE NU LYST TIL AT BLIVE HJEMME ELLER TAGE MIG MED. DET ER NU HÅRDT IKKE AT SE DEN PERSON, MAN ER SÅ FORELSKET I I SÅ MANGE DAGE. MEN DOG KAN JEG IKKE BESKRIVE DEN GLÆDE, JEG FIK I MIN KROP, DA JEG EFTER DE ELLEVE DAGE SÅ HAM IGEN!


BARE AT SKRIVE DETTE, EFTER DE NI MÅNEDER OG LIDT MERE VI HAR VÆRET SAMMEN, FÅR ENDOFINERNE I MIN KROP TIL AT CIRKULERE. JEG LADER HORMONERNE BESKRIVE MIN KÆRLIGHED TIL MIN ELSKEDE, FORDI DET ER DEM, DER STYRER KÆRLIGHEDEN I MIG. DA JEG SAD OG SKREV DETTE INDLÆG, BEGYNDTE JEG AT GRÆDE AF GLÆDE. DET VAR HORMONERNES SKYLD! JEG RINGEDE TIL MIN ELSKEDE OG FORTALTE, AT JEG VAR VIRKELIG GLAD FOR HAM OG AT JEG ELSKEDE HAM! 


"JEG ELSKER DIG VIRKELIG, SKAT! OG DU VED, HVOR MEGET DET BETYDER FOR MIG, AT DU ER I MIT LIV. DU HAR VÆKKET LYSTEN I MIG TIL AT LEVE ET LANGT LIV MED LYKKE OG FAMILIE! DU ER MIT ET OG ALT!
DIN ELLA EGESKOV MARTIN!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar